Hispaania Keele Õpetaja

Keeleõpetaja

Tere, minu nimi on Maria ja ma olen hispaania keele kui võõrkeele sertifitseeritud juhendaja (Buenos Airese katoliku ülikool/ELE BAIRES)

Mulle meeldib reisida, õppida tundma uusi kultuure ja rääkida erinevatel teemadel, nagu ökoloogia, kunst, äri ja reisimine. Mul on kõrgharidus avalike suhete alal ja pärast enam kui 20 aastat ärivaldkonnas töötamist otsustasin pühenduda sellele kirele õpetada oma emakeelt, hispaania keelt. Minu kogemus võimaldab teid aidata nii keele kasutamisel konkreetsetel eesmärkidel, nagu ärivaldkond, kui ka mitteametlikumal kasutamisel. Aitan teil seda imelist keelt praktilisel ja meelelahutuslikul viisil õppida, et parandada sõnavara, grammatikat, vestlust ja kuulmist arusaamist. Kutsun teid osalema tundi, et saada teavet oma huvide ja vajaduste kohta, et saaksime koostada isikupärastatud plaani.

Contact Form and Availability