Englannin Opettaja

Kielten opettaja

Kokenut englanninopettaja, joka on erikoistunut keskustelu-, liike-englannin- ja IELTS-valmentamiseen.

Hei, tulevat englantilaiset menestyjät! Olen Myra, omistautunut ja sertifioitu englannin opettaja Iso-Britanniasta, jonka intohimona on auttaa kaikenikäisiä ja -taustaisia opiskelijoita saavuttamaan kielitavoitteensa. Olitpa ammattilainen, joka pyrkii menestymään liike-elämässä tai IELTS-testaaja, olen täällä opastamassa sinua matkallasi sujuvaan englannin taitoon.

🔹 Mitä tarjoan:

✨ keskustelu englanti: Paranna itseluottamustasi ja sujuvuuttasi jokapäiväisissä keskusteluissa. Keskustellaan sinua kiinnostavista aiheista samalla kun tarkennat ääntämistäsi ja sanastoasi.

Opetustapani:

Uskon, että kielten opiskelun tulee olla kiinnostavaa ja nautinnollista. Oppituntini ovat interaktiivisia, dynaamisia ja räätälöityjä yksilöllisten tarpeidesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Keskitymme tosielämän skenaarioihin ja käytännön taitoihin, jotta englanninkielisestä matkastasi tulee paitsi tehokas, myös hauska!

✨ IELTS-valmistelut: Saavuta unelmiesi IELTS-pisteesi räätälöityjen oppituntien avulla. Työskentelemme kaikilla osioilla – kuuntelu, lukeminen, kirjoittaminen ja puhuminen – varmistaaksemme menestyksesi

✨ Business English: Nosta ammatillisia viestintätaitojasi. Hallitse kokousten, esitysten ja sähköpostin kirjeenvaihto bisnesmaailmassa.

🌟 Avaa englanninkielinen potentiaalisi kanssani! 🌟

 

 

 

Contact Form and Availability